INNOVATIVE STANDS AND INTERIORS

Aktual Standenbouw

Aktual, 35 jaar ervaring en know-how in standen- en interieurbouw

Al 35 jaar ontwerpt en bouwt Aktual standen en interieurs in binnen-en buitenland. Creativiteit, een vlotte communicatie, een goede technische realisatie, een stipte opbouw evenals een perfecte afwerking zorgen ervoor dat ons bedrijf zich zowel in België als internationaal weet te onderscheiden.

Ons verhaal

Al twee generaties ontwerpen, bouwen en begeleiden we standen en interieurs. Onze gedrevenheid en kennis bundelen zich in uitstekende service en ervaring. Het is net dankzij die ervaring – op zowel nationaal als internationaal vlak – dat wij toonaangevende referenties kunnen voorleggen.

Onze visie

Met Aktual tekent u voor een kwalitatieve, creatieve en innovatieve beursstand. Bovendien kan u rekenen op een strikte timing. We ontzorgen u van A tot Z, van design tot uitvoering. We denken vooral oplossingsgericht en staan garant voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie bij elke samenwerking. Een kleine of grote oppervlakte, een beperkt budget of groot budget: we maken van elk project iets bijzonders.

Ons team

Aktual staat voor een enthousiast team van creatievelingen, administratieve krachten, werfleiders, schrijnwerkers, schilders, elektriciens en magazijniers. Met dit enthousiast team begeleiden we u doorheen het volledige proces van uw beursdeelname.