Werken bij Aktual

Wil je elke dag genieten van de leuke dynamiek tussen ontwerpers en makers? Wil je de meest ambitieuze projecten tot stand zien komen en een belangrijke schakel zijn in dit proces? Kom dan werken bij Aktual!

Een bruisende werkplek op een steenworp van Gent

Hoe ons team eruit ziet? Heel divers! Ontwerpers, werfleiders, schrijnwerkers, schilders, elektriciens, magazijniers, verkopers, administratieve krachten en niet te vergeten: onze kantoorhond Basiel. Samen realiseren we vanuit ons bedrijfsgebouw in Evergem, waar zowel ons atelier als onze designstudio zijn gevestigd, de meest uitdagende interieur- en standenbouwprojecten.

Klinkt als de geknipte omgeving voor jou? Aktual groeit en is op zoek naar nieuwe medewerkers! Neem dus zeker een kijkje tussen onze vacatures.

Open vacatures

Enthousiaste Sales & Office Assistant

Als Sales & Office Assistant speel je een centrale rol in het team: je bent vaak het eerste aanspreekpunt en je biedt administratieve ondersteuning aan verschillende afdelingen.

Gedreven Sales met passie voor Scandinavisch design (m/v/x)

moduus geeft gezinnen de mogelijkheid om hun leefruimte uit te breiden door het plaatsen van extra units in bijv. de tuin. Als salescollega / account manager zorg jij er dankzij je commercieel talent voor dat onze klantenportefeuille verder aangroeit.

Projectleider Standenbouw & Interieur (m/v/x)

Als projectleider zorg je voor een vlotte en correcte technische voorbereiding van elk project, zodat de uitvoering ervan vlekkeloos kan verlopen.

Productiecoördinator (m/v/x)

Als produciecoördinator zorg je voor een vlekkeloze planning van de projecten, zodat elke collega weet wat van hem/haar wordt verwacht en wanneer.

Creatieve designer standenbouw & interieur (m/v/x)

Omdat we binnenkort terug een gezellige drukte verwachten op het vlak van beurzen (joepie!) en we ook steeds meer interieurprojecten uitvoeren, gaan we op zoek naar een interieurontwerper om ons team mee te versterken.

Gedreven schrijnwerker/ plaatser (m/v/x)

We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s om ons team mee uit te breiden: één collega met een voorliefde voor interieurprojecten met heel hoge graad van afwerking en één collega collega met een passie voor professionele beursstanden met een grote ‘wow’-factor.

Gedreven schrijnwerker/ meubelmaker (m/v/x)

Als schrijnwerker (m/v) ga je aan de slag aan de hand van een ontwerp gemaakt door je design-collega’s, of een technische tekening van de werkvoorbereider. Je denkt ook ook mee over creatieve oplossingen bij het maken van de beursstanden en interieurelementen.

Handige magazijnier met basiskennis electriciteit (m/v/x)

Om ons team verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker (m/v/x) die ervoor zorgt dat alles in het magazijn op rolletjes verloopt. Dankzij jou kunnen je collega’s perfect voorbereid aan elke opdracht beginnen!

Trotse en nauwkeurige schilder (m/v/x)

Om ons interieurteam verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een schilder (m/v/x) voor het perfect afwerken van onze interieurs.

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures?
Of wil je spontaan solliciteren? Stuur ons je CV en je motivatiebrief!