Aktual wint de prestigieuze VEZO Award 2023 voor Ondernemer van het Jaar!

Aktual heeft de prestigieuze VEZO Award 2023 voor Ondernemer van het Jaar gewonnen! We zijn verheugd om te delen dat Aktual, onder leiding van CEO Kristof De Baerdemaeker, deze eer ontving tijdens het gala van VEZO (Verdienstelijke Evergemse Zelfstandige Ondernemers) op zaterdag 18 november. Deze erkenning van onze groeiende onderneming en ons toegewijde team, dat zich dagelijks inzet, vervult ons met grote trots!

De VEZO Awards, georganiseerd door het gemeentebestuur van Evergem, de lokale UNIZO-afdelingen en de Adviesraad voor Lokale Economie, vieren jaarlijks de buitengewone prestaties van ondernemers in vijf verschillende categorieën. Aktual werd geprezen vanwege zijn voortreffelijke ondernemersgeest. De jury roemde onze professionele uitstraling, onze inzet voor jongeren door hen kansen te bieden via duaal leren, en het succesvol uitbreiden van onze activiteiten buiten onze corebusiness standenbouw, met name: Aktual interieurbouw en houtskeletbouw, bekend als moduus.

Deze award bevestigt ons voortdurende streven naar excellentie en is een erkenning voor het harde werk van ons team. Het is een eer om deze onderscheiding te ontvangen, en we zijn dan ook erg dankbaar voor de lovende woorden van de jury.

Onze oprechte dank gaat ook uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes zoals onze trouwe klanten en leveranciers en naar ons ferm gedreven team dat dagelijks het beste van zichzelf geeft. We kijken ernaar uit om met dezelfde passie en toewijding voort te bouwen aan de toekomst van Aktual.