Onze werkwijze

6 stappen tot succes!

Stap 1

Maak een afspraak

Kristof2-1024×683

Zodra we jouw aanvraag telefonisch of via de website hebben ontvangen, contacteert één van onze project manager je om een afspraak te maken voor een brainstormsessie. Ofwel kom je langs voor een goede kop koffie bij ons op kantoor onder het alziend oog van onze bedrijfshond Basiel. Ofwel komen wij met ons team naar jou toe.

Stap 2

Een toffe brainstormsessie

you-x-ventures-8wH1NjFthaY-unsplash

Tijdens de brainstormsessie willen we ontdekken wie je klanten zijn en wat je doelstellingen zijn. We stellen we je gerichte vragen om een goed inzicht krijgen over wat je wil je bereiken met je project. Welke doelgroep je wil aanspreken? Op welk(e) product(en) wil je het accent leggen? Wat is je huisstijl? …

Tip: Om de briefing voor jouw beursstand voor te bereiden, kan je onze handige briefing checklist downloaden.

Stap 3

Voorontwerp en moodboard

ryan-ancill-0w1MiTY78h0-unsplash-edit
uby-yanes-wG6i_vzzZsM-unsplash-edit

Na de brainstormsessie ontwikkelt onze innovatieve designstudio het concept. Je strategie en je huisstijl worden samengebracht in een creatief ontwerp. In deze fase zijn niet alleen onze gecertificeerde interieurarchitecten betrokken maar ook de projectmanager en een technisch manager beoordelen het ontwerp. Vervolgens presenteren we ons onze ideeën aan jou en je team in de vorm van een 3D-ontwerp en moodboard. We luisteren aandachtig naar je feedback. Zo start er een co-creatief proces waarin we samen komen tot hét perfecte finale ontwerp.

Stap 4

Productie in ons atelier

Troef-3-nieuwlogo

In ons eigen hoogtechnologisch atelier in Gent (North Sea Port) brengen wij jouw nieuwe concept tot leven. Onze productieafdeling bestaat uit een sterk team van schrijnwerkers, schilders, decorateurs en andere vakmensen. Onder leiding van een ervaren technische manager geven zij vorm aan jouw project. Na de finishing touch en een laatste controle maken ze alle elementen zorgvuldig klaar voor het transport naar jouw locatie, eender waar in de wereld.

Stap 5

Realisatie op locatie

Aktual_atelier_dec2019_45-1-nieuwlogo

Omdat we beschikken over een eigen logistiek zijn we altijd flexibel én stipt, of het nu gaat om een project in binnen- of buitenland. Onze bouwers monteren alle elementen op jouw locatie en onze schilders en decorateurs werken alles af tot in de kleinste details. Jij hoeft je niet bezig te houden met technische zaken. Wij nemen alles voor onze rekening en zorgen voor het perfecte eindresultaat.

Stap 6

Service en evaluatie

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash-edit

Ook na de realisatie van jouw project kan je ons steeds bereiken voor vragen of technische interventies, zeven dagen op zeven! Na oplevering evalueren we graag onze samenwerking. Zijn jouw doelstellingen bereikt? Heb je tips of verbeterpunten voor ons? Wij vinden die feedback heel waardevol en gebruiken deze om in de toekomst nóg sterker uit de hoek te komen.

Tip: Check onze extra services!

Optioneel nemen we de organisatie van je beursdeelname of bedrijfsevent in handen. Een verrassende act, een gezellige cocktailbar, catering & cleaning service. Wij bieden voor alles een oplossing.

Ontdek hoe wij jouw event kunnen boosten

Of heb je al eens gedacht aan een virtual tour? Dat is een simulatie van jouw ruimte op basis van foto’s of op basis van een 3D-ontwerp. Je kan er geïntegreerde geluiden, video’s, clickable objects,… aan toevoegen. Alles is mogelijk!

Bekijk enkele virtual tours

En dan is er nog onze virtual selling tool Xperify. Deze gaat verder waar een 360° tour van jouw showroom stopt. Het is een unieke combinatie van een video call en een virtuele tour.

Ontdek alles over Xperify virtual selling