Xperify

Virtuele showroom

Een virtuele showroom gaat verder waar een 360° tour van jouw showroom stopt. Het is een unieke combinatie van een video call en een virtuele tour. Vanuit jouw virtuele showroom gids je jouw contact persoonlijk én gericht doorheen jouw aanbod. Een efficiënte en verfrissende sales tool waarmee je de expertise van je verkopers al vroeg in het sales traject inzet!

Xperify | Virtual selling

Aktual is trotse verdeler van de unieke Xperify virtual selling tool. In een knappe 3D-omgeving maakt jouw klant kennis met jouw bedrijf. Het is een ideale tool om een fysiek klantencontact voor te bereiden, om specifieke maatoplossingen te presenteren, om een product te lanceren en nog zoveel meer.

Ook handig voor online recruitment of als helpdesk!

Virtual sales en events tool

Tijdens een online meeting zoeken in mapjes, sharen,  switchen van scherm naar scherm, van applicatie naar applicatie, … We herkennen het toch allemaal? Het is nefast voor de beleving en de interactie tussen jou en je contact. Xperify biedt hiervoor de oplossing! Met deze tool bouw je voor je sales of event een virtuele meeting space die de aandacht vasthoudt en een positieve indruk nalaat.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Kostenefficiënt: Een handige en snelle methode om bestaande content te delen met je publiek en de betrokkenheid te verhogen.
  • Flexibele tool: Beheer eenvoudig zelf je content en je virtuele ruimte.
  • Snelle opstart: In een handomdraai bouw je jouw virtueel verkoopverhaal op.
  • Personalisatie: Jouw verkoopsmedewerker begeleidt de klant persoonlijk via specifieke scenario’s en trajecten op maat.
  • All in one-platform: Je verkoopsmedewerker heeft in de virtuele ruimte alle content binnen handbereik en kan zich focussen op het gesprek.
  • Analysetool: De tool maakt het mogelijk om het online gedrag van je bezoekers te analyseren.
  • Digitaal ecosysteem: Bestaande digitale content kan je moeiteloos hergebruiken en integreren in de tool.

Wil je ook een virtuele showroom?

Wil je ook een virtuele ruimte laten bouwen waar je jouw klanten persoonlijk ontvangt en gidst door jouw aanbod? Boek via de gele knop een demo en stap binnen in onze virtuele lobby!