Standenbouw

Standen met STOPPING POWER!

Of je nu een kleine stand wilt met een uniek ontwerp dat er uitspringt of je wilt de aandacht trekken met een groots concept zoals bijvoorbeeld een verdiepingstand met VIP-room, airco en catering. Wij halen het maximale uit elke vierkante meter en zorgen voor succesvolle ontmoetingen.

Vraag je ontwerp aan!

  • We brainstormen samen over je doelstellingen
  • Je ontvangt snel een voorontwerp en heldere offerte
  • Onze all-in service maakt het jou makkelijk
Nu aanvragen

Een beursstand waarmee je scoort

Als je deelneemt aan een beurs dan wil je vooral in gesprek komen met de bezoekers. En dat begint bij het moment waarop je ze stil laat staan bij je beursstand. Onze ontwerpers vertalen het unieke van je merk in een opvallend en resultaatgericht stand design.

Recente realisaties
20220511_Aktual_Telenet_©Jeroen Willems_001
Standen +200m2

Hospitality stand | Telenet Business

Cybersec Europe 2022
ATAG_150_beursstand_LR
Standen

Product en hospitality beursstand | Atag

Batibouw, Brussels Expo, Brussel
A7301637
Standen

Beursstand | La Lorraine Bakery Group

Anuga, Köln Messe, Keulen
FrieslandCampinaProfessional_Horeca-2018-1
Standen

Beursstand | Friesland Campina

Horeca Expo, Flanders Expo, Gent

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een standenbouwer? Eentje met inzicht en ervaring? In deze handige brochure ontdek je ons verhaal. Bovendien zit ze boordevol inspiratie en nuttige informatie zoals de kosten die verbonden zijn aan een beurs.

VR / 360°

Premium 360° Virtual Tours

We combineren 360° fotografie met geïntegreerde geluiden, video’s, fotografie, vloerplannen tot interactieve virtuele tours – volledig gebrand volgens jouw huisstijl.

Boost your booth

Go for the extra mile!

Geef je stand of corporate event dat tikkeltje meer en zet volop in op beleving en emotie. Maak van je booth the talk of the exhibition en durf indruk te maken! Check onze added services, de perfecte marketingtools voor jouw beursstand of inhouse event.

Je gaat deelnemen aan een beurs?

Download gratis onze briefing checklist

Een goede voorbereiding is het halve werk. Deze checklist bevat 21 slimme vragen en een handige timeline. Hiermee stel je snel en efficiënt een briefing op voor het ontwerp van je stand.

Tips

Veelgestelde vragen

Geven jullie strategisch advies? Met welke systemen werken jullie? Wie is mijn aanspreekpunt? Kunnen jullie mijn beursstand na de beurs stockeren? Sommige vragen horen we vaak terugkomen. Heb je ook een vraag? Kijk snel of je het antwoord terug vindt op onze FAQ-pagina.