Zet in op beleving en emotie met onze added services

Boost your booth

FUN

Take the next step

Een verrassende act, een interactieve game of gezellige cocktailbar, creëren een complete beleving. Neem je bezoeker mee in een verhaal rond je product of je merk en maak zo een blijvende indruk!

WOW

Creëer een topervaring

Audiovisuele toepassingen evolueren voortdurend, net zoals ons maar ook jouw bedrijf. Een imposante of minimalistische LED-wall? Een Virtual of Augmented Reality toepassing? Wij zorgen voor de meest innovatieve oplossingen met een WOW-factor!

THE EXTRA MILE

Extra inspanning, extra leads

Ga voor dat stapje verder. Stop niet waar anderen dat wel doen en onderscheid je van de rest. Van trendy planten tot catering & cleaning service, wij bieden voor alles een oplossing!

CAPTURE EXPERIENCES

Breng je verhaal in beeld

Wil je een blijvende herinnering aan je stand of event? Aktual biedt hiervoor ondersteuning met een professionele fotoshoot of aftermovie. Gebruik de herbeleving nadien in een marketingcampagne of op je social media.

MEASURING & ANALYSE

Meten is weten

Zet in op handige analysetools en apps om je inspanningen te meten. Wie is je bezoeker, wat trekt hem naar je stand, welke indruk laat je na, … ? Je krijgt een beter inzicht in je doelgroep en je beursprestaties. Gebruik die data tijdens de voorbereiding voor je volgende beursstand of event en speel hierop in.

Ontvang gratis jouw voorontwerp

Wil jij ook een beursstand met nét dat tikkeltje meer? Wil je volop inzetten op beleving en emotie? Samen maken we van je booth ’the talk of the exhibition’. Wij regelen alles! Je kan onze added services ook inzetten bij jouw inhouse event, zoals de (her)opening van jouw showroom of kantoor. Zo maak je zeker een blijvende indruk!

Nu aanvragen