Onze troeven

Jouw project in ervaren handen

Sit back & relax

Een zorgeloos traject voor jou als klant, voor minder gaan we niet.

Je kan rekenen op een creatief ontwerp, vakkundig geproduceerd en nauwkeurig gemonteerd op jouw locatie. We werken alles af tot in de kleinste details: van het selecteren van passend meubilair tot en met het bloempje op de tafel. Jij kan steeds terecht bij één uniek aanspreekpunt en hoeft je helemaal niet bezig te houden met de algemene en technische administratie. Wij nemen alles voor onze rekening. Meer weten over onze werkwijze? Download onze standen brochure of interieurbrochure.

Een concept dat werkt

We geven je sales cijfers een boost

Tijdens de intakesessie stellen we je gerichte vragen om een goed inzicht krijgen over wat je wil je bereiken met je project. Welke doelgroep je wil aanspreken? Op welk(e) product(en) wil je het accent leggen? Onze projectmanagers luisteren goed naar je doelstellingen. Samen met onze interieurarchitecten ontwikkelen ze op basis van je briefing een marketing gedreven concept. Het resultaat? Dankzij de juiste klemtonen zal jouw beursstand of nieuw interieur meer impact hebben, meer engagement opwekken bij je medewerkers en je verkoopcijfers een stevige boost geven.

Tip: Voor jouw beursdeelname hebben we een handige briefing checklist. Download hem hier.

Innovatie, creativiteit en perfectie

Made in Ghent, with love

In ons 10.400m² grote bedrijfsgebouw in Gent (Nort Sea Port) gonst het dagelijks van de creativiteit. Onze innovatieve designstudio bestaat uit een enthousiast team van gecertificeerde interieurarchitecten. Bij elk ontwerp staan zij in nauw contact met een technisch manager die de productie van het project zal aansturen. Ook zijn we uiterst trots op ons sterk team van schrijnwerkers, schilders, decorateurs en andere vakmensen. Zij geven dagelijks vorm aan de meest uitdagende projecten. Dit alles gebeurt in ons eigen hoogtechnologisch atelier. Samen streven we naar het perfecte eindresultaat.

Wereldwijde ondersteuning

Where you go, we go.

Hoe ver reiken jouw ambities? Singapore of Brussel, Amsterdam of Parijs? Waar ook ter wereld, expo’s en logistieke uitdagingen zijn de speeltuin van onze teams en partners. Wij kennen de beursorganisatoren, de lokale restricties en de reglementen. Ook bij de voorbereiding en de aanvragen voor nutsvoorzieningen geven wij je graag advies.

Een duurzaam ontwerp

We maken maximaal gebruik van herbruikbare systemen

Bij Aktual denken we duurzaam en willen we verantwoordelijk omgaan met materialen. We integreren zo veel mogelijk modulaire systemen, uit hout of aluminium. Dergelijke bouwsystemen zijn flexibel, verplaatsbaar en herbruikbaar. Wil je je beursstand of decor later opnieuw gebruiken? Dan kan je jouw materiaal gratis bij ons stockeren!

Een unieke ervaring voor je bezoekers

Meer aandacht voor je merk dankzij digitale beleving

Mensen zijn steeds op zoek naar nieuwe belevingen. Wil je dat bezoekers hun bezoek aan je bedrijf of beursstand niet snel vergeten? Laat ons dan een digitale beleving of artificiële intelligentie integreren in je concept! Wat denk je van een imposante LED-wall op je beursstand? Of een virtual tour doorheen je showroom? Ook leuk: het plaatsen van een ‘photobooth’ waar je bezoekers creatieve foto’s kunnen nemen en delen via social media. Of een robot die je bezoeker ontvangt en begeleidt. Wij helpen je om een toepasselijke actie te bedenken. Alles is mogelijk!