INNOVATIVE STANDS AND INTERIORS

Troeven

Waarom Aktual?

Internationale beursstanden

Wij brengen uw stand overal ter wereld. Niets is ons te ver! Wij kennen onze weg naar en op internationale beurzen. Onze teams zorgen ervoor dat uw stand op de juiste plaats geraakt en correct geïnstalleerd wordt..

Standenbouw inhouse 

In ons atelier krijgen alle elementen van uw stand vorm. Wij ontwikkelen alles zelf en doen hierbij een hoogstaande kwaliteitscontrole. Zelfs digitale prints en belettering zijn mogelijk. Meubilair en verlichting kunnen door ons verhuurd en geïnstalleerd worden.

Zorgeloze standenbouw

Een zorgeloze beurs voor u als klant: voor minder gaan we niet. U kan zich toeleggen op de beurs, de verkoop en het contact met uw klanten of leveranciers. Wij nemen uw stand in onze ervaren handen. Van A tot Z voor een feilloos beurstraject, van ontwerp tot realisatie en met een efficiënte opvolging.

Know-how en expertise 

Geen verrassingen met Aktual! Naast ons vakmanschap krijgt u van ons de nodige begeleiding. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de beursorganisatoren, lokale restricties en reglementen. Ook bij de voorbereiding, aanvragen voor nutsvoorzieningen, … bieden wij advies..

Inspirerende beursstanden 

De creativiteit van onze ontwerpers is grenzeloos. Out of the box denken is ons ding. Wij doen alles om de visibiliteit van uw stand tot zijn recht te doen komen. Zo kan u tijdens een (korte) beursperiode de indruk nalaten die uw zaak, uw product en uw imago verdienen.