Klant

Yitch

Locatie

Indumation 2022

Oppervlakte

48m²

Sector

IT

Beursstand met cinemabeleving voor Yitch

Wat als je company story gewoonweg goed is? Sit back and watch! Op Indumation 2022 toonde Yitch haar bedrijfsverhaal in een complete cinemabeleving: Giant LED-wall, comfortabele stoelen en... popcorn time!

Yitch giant LED-wall
306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-02
306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-03
306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-04

Out of the box concepten realiseren: We love it!

Yitch is actief in het optimaliseren en digitaliseren van productieprocessen. Om extra opvallend uit de hoek te komen op de beurs Indumation bedacht het Yitch-team, in samenwerking met marketingbureau Like a Virgin, een cinemaconcept. Een topidee waarmee ons team met veel plezier mee aan de slag ging!

Alles voor een maximum effect

Onze standenbouwers houden van uitdagingen en brengen zelfs de zotste ideeën tot leven. Van productresearch tot installatie van de cinemastoelen, popcornmaker, giant ledscherm en afwerking van de stand. We regelden alles voor Yitch, tot in de kleinste details. Het resultaat? Een zeer geslaagde en opvallende beursstand waarbij de bedrijfsvideo de onverdeelde aandacht kreeg van de talrijke bezoekers. Het Yitch-team kon werkelijk stralen en met gemak nieuwe contacten leggen. De beelden spreken voor zich.


Meer inspirerende reportages ontvangen in je mailbox? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!


 

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.