Klant

Yitch

Oppervlakte

48m²

Sector

IT

306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-04

Beursstand met cinemabeleving voor Yitch

Wat als je company story gewoonweg goed is? Sit back and watch! Op Indumation 2022 toont Yitch haar bedrijfsverhaal in een complete cinemabeleving: Giant LED-wall, comfortabele stoelen en... popcorn time!

Yitch giant LED-wall
306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-02
306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-03
306-YITCH-INDUMATION 22-Edu-04

Out of the box concepten realiseren: We love it! Onze standenbouwers houden van uitdagingen en brengen zelfs de zotste ideeën tot leven. Deze beursstand die ze mochten realiseren voor Yitch op Technologiebeurs Indumation is daarvan het perfecte voorbeeld.

Bekijk de aftermovie:

Yitch is actief in het optimaliseren en digitaliseren van productieprocessen. In samenwerking met marketingbureau Like a Virgin bedachten ze een cinemaconcept om extra opvallend uit de hoek te komen op Indumation. Een idee waarmee ons team met veel plezier mee aan de slag ging! Van A tot Z werd alles geregeld: van productresearch tot installatie van de cinemastoelen, popcornmaker, giant ledscherm en afwerking van de stand tot in de kleinste details.

Het resultaat? Een zeer geslaagde en opvallende beursstand waarbij de bedrijfsvideo de onverdeelde aandacht kreeg van de talrijke bezoekers. Het Yitch-team kon werkelijk stralen en met gemak nieuwe contacten leggen. De beelden spreken voor zich.


Meer inspirerende reportages ontvangen in je mailbox? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!


 

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.