Klant

Prado Rugs

Locatie

Interieur, Kortrijk Xpo

Oppervlakte

16m²

Sector

Textiel

1_Papilio_Prado_Interieur2012 (2)

Beursstand met ‘less is more’-effect

Prado Papilio stelt Cyclo voor, een red dot design Award winning buitentapijt van gerecycleerde binnenbanden van fietsen. Een compacte unicolor beursstand zorgt voor de nodige stopping power.

1_Papilio_Prado_Interieur2012 (2)
Prado-papilio-cyclo-rug

De beursstand die we ontwikkelden voor Cyclo straalt een design imago uit, zet het product in de kijker én brengt het verhaal achter het product:

Het Cyclo tapijt maakt deel uit van de Papilio-collectie, een label van Prado Rugs. Voor de productie worden oude fietsbanden verzameld bij lokale fietsherstellers, waar ze anders toch maar bij het andere afval zouden terecht komen. De banden worden opengesneden en geweven. Tijdens het productieproces worden geen chemische producten gebruikt, evenmin als voor de afwerking. Het is een terechte winnaar van een Red Dot Award in 2011.

Hoewel de beursstand aan verschillende eisen moest voldoen, blinkt hij tegelijk toch uit in eenvoud. Dit concept is hét bewijs dat je geen grote oppervlakte nodig hebt om de aandacht te trekken van de bezoeker. Deze unicolor beursstand op een oppervlakte van slechts zestien vierkante meter doet al het werk. Less is more…

 

 

 

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.