Klant

Deceuninck

Locatie

Roeselare

Sector

Bouwsector

Deceuninck_Kantoren_4_LR

Moderne kantooromgeving voor sterk merk

De burelen in de linkervleugel van Deceuninck kregen een geslaagde make-over. Het team geniet nu van een moderne kantooromgeving met veel aandacht voor het sterke Deceuninck-merk.

Deceuninck_Kantoren_4_LR
Deceuninck_Kantoren_1_LR
Deceuninck_Kantoren_2_LR
Deceuninck_Kantoren_3_LR
Deceuninck_Kantoren_5_LR
Deceuninck_Kantoren_6_LR
Deceuninck_Kantoren_7_LR

De rechtervleugel van het Deceuninck gebouw in Roeselare werd enkele jaren geleden al gerenoveerd.  Nu waren de burelen en het sanitair in de linkervleugel aan de beurt.

We schilderden het aanwezige houtwerk, plaatsten nieuwe vloerbekleding en pakten het sanitair aan. Ook hebben we de coffee corner in een nieuw jasje gestoken en creëerden we twee wachtzones voor bezoekers. Deze maken de kantooromgeving extra aangenaam en uitnodigend.

Naast de opfriswerken voegden we ook nieuwe elementen toe aan het interieur. Zo pronkt er in de hal nu een knappe en opvallende branding wall met het Deceuninck logo in 3D. We maakten het geheel af met nieuwe meubels in bijpassende blauwaccenten. Een geslaagde renovatie!

Het is aangenaam werken in onze vernieuwde kantoren en we zijn trots op onze branding wall, een echte eye-catcher...
─  Dominique Demasure, Management Assistant, Deceuninck

Ontdek onze interieurbrochure

Wil je een sterk concept voor je interieur en zoek je een ervaren interieurbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.