Klant

Safety Jogger Works

Locatie

A + A 2023

Oppervlakte

460m²

Sector

PBM

Safety Jogger Works imponeert met modulaire beurstand op A+A

Safety Jogger Works heeft indruk gemaakt op A+A 2023 in Düsseldorf met een modulaire beursstand van maar liefst 460 vierkante meter. Eén die alle zintuigen aanspreekt met een centrale hospitality zone als kloppend hart.

320-A+A-SAFETY JOGGERS-06
320-A+A-SAFETY JOGGERS-11
320-A+A-SAFETY JOGGERS-09
320-A+A-SAFETY JOGGERS-07
320-A+A-SAFETY JOGGERS-03
320-A+A-SAFETY JOGGERS-02
320-A+A-SAFETY JOGGERS-01

De belangrijkste elementen die Safety Jogger Works in het standontwerp wilde zien, waren de vier productzones: ‘Industrial’, ‘Professional’, ‘Tactical’, en ‘Tigergrip’, samen met vier campagnes. Daarnaast was duurzaamheid een prioriteit en zijn er modulaire elementen geïntegreerd om te gaan hergebruiken op maar liefst 40 andere beurzen.

Aktual heeft dit ambitieuze project op een aangename manier voltooid: Professioneel, efficiënt met een snelle en duidelijke communicatie.
─  Karen Bellinckx, Global Marketing Director Safety Jogger Works

Het resultaat van de beursstand was zonder twijfel een succes. Met het opvallende zwevende gele frame en de opvallende visuals trok deze beursstand van veraf al de aandacht. De beursstand had ongetwijfeld de nodige stopping power en de gesprekken die tot stand kwamen konden comfortabel worden afgerond in de sfeervolle bar. De overvloed aan audio en video droeg bij aan een onvergetelijke indruk.