Klant

Dagmar Buysse

Locatie

Gent

Oppervlakte

580m²

Sector

Badkamers

web__DagmarBuysse12b

Inspirerende showroom voor sterk badkamermerk

In de showroom van Dagmar Buysse in Gent worden meerdere badkamerprojecten stijlvol en overzichtelijk gepresenteerd. We creëerden voor dé badkamerexpert een showroom die uitnodigt om rond te wandelen en weg te dromen.

web__DagmarBuysse12b
web__DagmarBuysse6
web__DagmarBuysse22
web__DagmarBuysse4
web__DagmarBuysse9
web__DagmarBuysse20

Op de eerste verdieping van een baanwinkelgebouw in Lochristi creëerden we voor Dagmar Buysse een oase van rust en schoonheid. Een mooie prestatie van ons team want er waren toch wel enkele uitdagende elementen.

In het ontwerp van dit totaalproject planden we op een oppervlakte van 580m2 maar liefst 35 badkamerpresentatieboxen in. Het ontwerp moest volledig in de lijn liggen van een reeds bestaande showroom en uiteraard vasthouden aan de huisstijl van het bedrijf. Qua uitvoering zorgden we werkelijk voor alles: van de vloer tot en met de verlichting die geplaatst werd op een reeds bestaande structuur.

De juiste kleur- en materiaalaccenten maken van deze showroom een echte totaalbeleving. Gezellige zitgelegenheden, verspreid over de showroom, nodigen uit tot een gesprek en zorgen ervoor dat iedereen zich hier welkom voelt.
─  Bert Melkebeke, Project Manager Aktual

Ontdek onze interieurbrochure

Wil je een sterk concept voor je interieur en zoek je een ervaren interieurbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.