Klant

De Eiken Zetel

Locatie

Eeklo

Sector

Meubelen

20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_#U00a9Jeroen-Willems_001-1

Nieuwe cosy showroom voor Belgische meubelfabrikant

In deze warme en gezellige toonzaal ontdekt de bezoeker de uitgebreide oppervlakte beetje bij beetje via de verschillende inspiratiezones. Deze zones worden opgedeeld door glamoureuze stoffen en extra geaccentueerd met speelse effecten in het tapijt. De foto’s spreken voor zich!

20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_001-1
20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_007
20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_019
20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_047
20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_048
20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_041
20201119_Aktual.be_De-Eiken-Zetel_WEB_©Jeroen-Willems_040

De Eiken Zetel is een Belgische meubelfabrikant met talrijke dealers in verschillende landen. De zaakvoerders van dit familiebedrijf dachten al langer na over een nieuwe toonzaal. Toen in maart 2020 het corona-virus toesloeg en hierdoor hun deelname aan Meubelbeurs Brussel in het water viel, wisten ze het onmiddellijk: Die vernieuwde toonzaal zou er komen, en wel heel snel.

Meubelbeurs Brussel vindt jaarlijks plaats in november in Brussels Expo. Deze beurs heeft als doel meubelfabrikanten te verbinden met de meubelhandel. Voor De Eiken Zetel en haar dealers is het dé ontmoetingsplek om nieuwe producten voor te stellen en te ontdekken. Om in te spelen op de annulering van de 2020-editie, gingen de zaakvoerders op zoek naar een valabel alternatief. Ze beslisten om een huisshow te organiseren in de eigen gebouwen. Het was de ideale gelegenheid om hun toonzaal een ware make-over te geven!

In een doorlooptijd van amper drie maanden moest het hele project van de toonzaalrenovatie rond zijn, van het eerste gesprek tot en met de oplevering. Die uitdaging ging Aktual niet uit de weg! Het ontwerp van onze interieurarchitect Sven kon de zaakvoerders meteen bekoren. In no time werd de productie opgestart en het interieur werd mooi op tijd geplaatst en afgewerkt.

Dankzij Aktual werd onze showroom prachtig gerenoveerd. En dat in een doorlooptijd van amper drie maanden, van het eerste gesprek tot en met de oplevering. Zeer tevreden!
─  Phillipe Willems, Zaakvoerder De Eiken Zetel

Ontdek onze interieurbrochure

Wil je een sterk concept voor je interieur en zoek je een ervaren interieurbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.