#staysafe

Covid 19-preventiematerialen

DESINFECTIEZUIL

Gepersonaliseerd volgens jouw huisstijl

Wil je een desinfectiezuil volledig in je eigen huisstijl, met je eigen boodschap en eigen logo? Wij ontwerpen en produceren deze voor jouw bedrijf!

SPATSCHERM

Stijlvolle bescherming voor medewerkers en bezoekers

Op zoek naar spatschermen? Wij leveren deze in plexiglas of in veiligheidsglas. De kleur van de voetjes kan je aanpassen naar wens.

Vloerstickers

Duidelijke signalisatie

Op zoek naar stickers voor corona-signalisatie in je ruimte? We bieden deze aan per sets van tien en ze kunnen volledig gepersonaliseerd worden volgens het kleur en het logo van je bedrijf of merk. Een set bestaat uit:

  • twee A3-muurstickers
  • vier ronde vloerstickers (keuze uit twee designs)
  • vier rechthoekige stickers (keuze uit twee designs)

Scheidingswand

Modulair & compact

Op zoek naar scheidingswand die stijlvol en aanpasbaar aan je werkruimte is? Onze scheidingswanden zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen!

Mondmaskers

Kwaliteitsvol & gepersonaliseerd

Bescherm je medewerkers, klanten en jezelf met gepersonaliseerde mondmaskers. Vraag naar onze template en maak je eigen 3D-mockup!

Schoonloopmat

Met gepersonaliseerde boodschap

Wil je jouw medewerkers en bezoekers in stijl ontvangen en meteen op een originele manier communiceren over de gewenste afstandsregels in jouw ruimte? Wij personaliseren jouw schoonloopmat(ten). De matten zijn bovendien perfect te reinigen!