Inspiratiesessie

Maak van je beursstand een sales machine

Klanten binnenhalen op je beursstand en met hen verbinden? Schrijf je in voor een exclusieve inspiratiesessie met sales coach Yves Roelens. Een gezellige netwerkavond waarop je andere professionals ontmoet en waardevolle sales tips meekrijgt. Alles wat je moet weten om grootse successen te boeken tijdens je volgende beurs!

Inschrijvingsformulier

Ben je erbij?

Vul hier je gegevens in. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Als je een collega of andere professional wilt meebrengen, dat kan uiteraard!

Waar en wanneer?

Welkom in de gebouwen van Aktual te Evergem op x juni van x uur tot x uur. Achteraf voorzien we een netwerkmoment met een hapje en een drankje.

 

Waarom deze inspiratiesessie?

Als ambitieuze professional weet je als geen ander hoe belangrijk een geslaagde beurs is voor je onderneming. Je kent de twee belangrijke ingrediënten. Enerzijds heb je een sterk stand design nodig dat overtuigend werkt. En minstens even belangrijk: Enthousiaste verkopers die de orders binnenhalen.

Daarom organiseren we dit exclusieve netwerkevent! Want een succesvolle beurs realiseer je niet in je eentje. Succes bereik je alleen door de krachten te bundelen.

chart

Waarom deelnemen?

  • Je wisselt ervaringen uit met andere bedrijfsleiders, marketing managers en verkoopdirecteurs tijdens een gezellig netwerkmoment
  • Sales coach Yves Roelens deelt belangrijke sales tips over hoe je klanten ook echt binnenhaalt tijdens een beurs
  • Je krijgt achteraf exclusieve toegang tot de syllabus