Klant

Deceuninck

Locatie

Polyclose

Oppervlakte

270m²

Sector

Bouwsector

Indrukwekkende beursstand voor Deceuninck op Polyclose

Deze indrukwekkende beursstand op Polyclose 2024 versterkt op een verbluffende manier de merkidentiteit van Deceuninck. Ook het recyclingverhaal van Deceuninck komt duidelijk tot zijn recht. Een beursstand met tal van troeven!

327-DECEUNINCK-POLYCLOSE 24-Nathan-01-edit-cropped
327-DECEUNINCK-POLYCLOSE 24-Nathan-05-edit-cropped
327-DECEUNINCK-POLYCLOSE 24-Nathan-10-edit
327-DECEUNINCK-POLYCLOSE 24-Nathan-13-edit

Onmiskenbaar aanzuigeffect

De stand sprong onmiddellijk in het oog, enerzijds dankzij de prominente locatie direct bij de ingang van de beurshal, maar ook door het onmiskenbare aanzuigeffect en de sterke visuele impact van de imposante ledwall en ledlijnen die doorheen de hele stand lopen en continu voor beweging zorgen.

Open opstelling

Door gebruik te maken van twee standplaatsen, werd een gevoel van openheid gecreëerd. Onze designstudio wist beide zones naadloos te integreren en een soepele circulatie te realiseren. Door de opvallende en open opstelling lopen voorbijgangers spontaan binnen. Het ruimtelijke gevoel creëert bovendien een comfortabele omgeving voor verkoopgesprekken.

 

Go bag

Aan de overzijde van de beursstand liet Deceuninck het publiek kennis maken met GoBag, een initiatief van het bedrijf dat met recyclingverhaal is verbonden. Een onmisbare onderdeel dat op deze manier helder mee werd geïntegreerd.

 

Benieuwd naar de verdiepingsstand die we in 2020 voor Deceuninck realiseerden? Klik hier

 

Aktual heeft wederom efficiënt en professioneel werk geleverd. Snelle en duidelijke communicatie, een sterk design, vakkundig afgewerkt.
─  Maaike Claeys, Marketing Manager Deceuninck

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Het maximale halen uit elke vierkante meter en samen opportuniteiten creëren. Dat is waar we bij Aktual voor gaan. We trakteren je maandelijks op tips, downloads en inspirerende klantverhalen. Ben je actief in sales of marketing? Mis deze content dan niet en abonneer je nu!