Klant

Terumo

Locatie

Pharmapack

Oppervlakte

20m²

Sector

Farmaceutica

Terumo Better Stands Gold

Beursstand Terumo behaalt 'Level Gold' op vlak van circulariteit

Ontdek het succesverhaal van Terumo's beursstand op Pharmapack 2024, waarbij we het prestigieuze 'level Gold' behaalden op het gebied van duurzaamheid binnen het Better Stands programma. Dit initiatief, dat herbruikbare standconstructies en materialen op beurzen bevordert, erkent hiermee onze toewijding aan milieubewustzijn en innovatief ontwerp.

Terumo Better Stands Gold
Terumo Better Stands Gold
Terumo Better Stands Gold
Terumo Pharmapack

Terumo is een wereldspeler in de medische apparatuur en farmaceutische producten. We passen deze houtbouwstand voor hen keer op keer aan aan de beschikbare oppervlakte van nieuwe beurslocaties, van 15 tot 60 m², waarbij elk aspect zorgvuldig is ontworpen met het oog op hergebruik en minimalisering van milieueffecten.

De standstructuur en muren worden opgebouwd met een B-matrix van PVC en houtpanelen, waardoor ze geschikt zijn voor hergebruik na elke beursdeelname. Het verhoogde vloersysteem, gemaakt van MFC-panelen, kan ook worden hergebruikt of gerecycled. Bovendien zijn alle meubels en apparatuur in de stand, inclusief toonbanken, stoelen en tafels, bestemd voor hergebruik na de beurs. De verlichting, variërend van diverse armaturen, wordt ook opnieuw gebruikt in toekomstige installaties, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Naast de praktische elementen zijn ook de grafische elementen en decoratieve items, zoals planten en ornamenten, ontworpen met het oog op hergebruik of recycling. Dit alles toont onze inzet voor duurzaamheid in standontwerp volgens het Better Stands programma en inspireert anderen om soortgelijke eco-bewuste benaderingen te omarmen.

We zijn er uiterst trots op dat samen met Terumo het prestigieuze ‘level Gold’ behaalden voor deze stand binnen het Better Stands programma!

 

Zoek je een standenbouwer? Vraag een voorontwerp aan!

  • We brainstormen samen over je doelstellingen
  • Je ontvangt snel een voorontwerp en een heldere offerte
  • Onze all-in service maakt het jou makkelijk