Klant

ATAG

Locatie

Duiven (NL)

Oppervlakte

300m²

Sector

Keukens

ATAG_inkomhal_01

ATAG geeft haar klanten een warm welkom

We ontwikkelden voor het gebouw van ATAG in Duiven (NL) een inkomhal, die warm en uitnodigend is, waar onmiddellijk sterk wordt gecommuniceerd rond het merk en de producten.

ATAG_inkomhal_01
ATAG_inkomhal_02
ATAG_inkomhal_04
ATAG_inkomhal_05
ATAG_inkomhal_06

Een (goede) eerste indruk nalaten bij de bezoekers is van essentieel belang voor een merk zoals ATAG. De inkomhal en centrale trap van dit gebouw kregen daarom een volledige make-over! Het resultaat is een moderne ruimte waar alles tot in de puntjes werd afgewerkt: nieuwe vloerbekleding, deuren, plafonds, sanitair, schilderwerken,…

ATAG Benelux is actief in de Benelux met drie keukenapparatuurmerken en twee witgoedmerken: ASKO, ATAG, PELGRIM, Hisense en ETNA. In de ruimte wordt aan elk van deze merken aandacht besteed. Zo speelt er voor elk merk een promofilm of slideshow af op één van de Hisense schermen naast de trap. De zwevende blikvanger boven de infobalie geeft de producten een fysieke plek in het interieur. Een stijlvolle opsomming van alle merknamen achter de balie ondersteunt het geheel.

Aktual weet als jarenlange partner perfect wat we verwachten en vice versa.
─  Maarten Visschedijk, Events & Partnerships Manager ATAG

Ontdek onze interieurbrochure

Wil je een sterk concept voor je interieur en zoek je een ervaren interieurbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.