Stijlvolle en duurzame kantooruitbreiding

Ter uitbreiding van haar gebouwen neemt WESTPOLE intrek in een kantoor in Mont-Saint-Guibert. Met een mix van houtaccenten, strakke bureaus en véél visueel groen wordt hier een aangename werkplek gecreëerd voor de directie-, HR- en salesmedewerkers.

Klant

Westpole

Oppervlakte

240m²

Sector

IT

Westpole_kantoor_3_LR
Westpole_kantoor_LR
Westpole_kantoor_2_LR
Westpole_kantoor_6_LR
Westpole_kantoor_5_LR
Westpole_kantoor_4_LR

Westpole is een leidende speler op het gebied van Cloud Computing en Business Automation. Daarnaast beheert het bedrijf de strategische informatiesystemen van zowel overheidsinstellingen in België, Luxemburg en Italië, als van de Europese Unie. Een grote meetingroom en een saferoom voor confidentiële zaken mochten niet ontbreken in de ruimte.

We vertaalden hun bestaande huisstijl in een functioneel en stijlvol interieurontwerp dat momenteel wordt geplaatst en afgewerkt. (De foto’s volgen!)

Met aandacht voor budget en duurzaamheid worden enkele bestaande elementen zoals de keuken en de aluminium frames bewaard. De vloerbekleding wordt vervangen en de hele ruimte wordt opgefrist met een nieuw laagje verf. De bestaande aluminium frames gebruiken we om een nieuwe indeling te maken in het landschapskantoor.

Het geheel oogt zeer aangenaam dankzij het visueel groen en de open ruimte.
─  Indra, Interieurarchitect Aktual

Ontdek onze interieurbrochure

Wil je een sterk concept voor je interieur en zoek je een ervaren interieurbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.