Klant

La Lorraine

Locatie

Anuga, Köln Messe, Keulen

Oppervlakte

99m²

Sector

Voeding

A7301637

Beursstand van La Lorraine inspireert publiek met véél lekkers

De geur van ovenverse broodjes die ter plaatse bereid worden, video’s die de inspiratie van de bezoeker prikkelen, donuts in alle geuren en kleuren. Het zijn nog maar enkele voorbeelden van hoe La Lorraine Bakery Group, de grootste bakkerij van België, haar troeven uitspeelt in dit origineel beursstand concept.

A7301636
A7301294
A7301274
A7301279
7_La Lorraine_Anuga 2019 6_beursstand_LR
5_La Lorraine_Anuga 2019 9_beursstand_LR
A7302250

Beleving centraal

Warmte en gezelligheid, dat is wat deze beursstand in de eerste plaats uitstraalt. Het is voor La Lorraine Bakery Group een ideale omgeving om haar publiek te laten kennismaken met de heerlijkste broden en bakkerijproducten uit haar assortiment. Het moderne ijzerwerk geeft het geheel een industriële touch. De ovens waar het brood vers wordt afgebakken, zorgen voor dé perfecte geurbeleving. De gastvrije ontvangst door het La Lorraine-team is uiteraard de kers op taart.

 

Modulaire stand

Aktual bouwde deze fantastische beursstand voor het eerst op in 2019 op Anuga, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld die plaatsvindt in Keulen. Vanwege corona was er tussendoor een pauze maar sinds 2022 reizen we samen met La Lorraine Bakery Group opnieuw door Europa. De beursstand verschijnt op tal van bestemmingen , zoals de vakbeurzen Horeca Expo in Gent, Sigep in Rimini, SIAL in Parijs en Anuga in Keulen. Het is een stand concept dat uitermate modulair is en telkens kan worden aangepast aan de beschikbare oppervlakte.

 

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.