Compacte stand met karakter

Oneflor Europe biedt state of the art vloersystemen aan, zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik. Het bedrijf neemt in september 2021 deel aan 'Interieur Collectie Dagen 2021'. We ontwierpen voor hen een stand waarmee ze ongetwijfeld zullen scoren.

Klant

OneFlor Europe

Sector

Interieur

oneflor_ICD2021_V1.2_P1
oneflor_ICD2021_V1.2_P2
oneflor_ICD2021_V1.2_P3
oneflor_ICD2021_V1.2_P4
oneflor_ICD2021_V1.2_P5
oneflor_ICD2021_V1.2_P6

‘Interieur Collectie Dagen’ is een belangrijke Nederlandse vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Met deze vier meter hoge beursstand zal OneFlor Europe er zeker de aandacht van de bezoekers trekken. De schuine accenten werken als eyecatcher en ondanks de beperkte oppervlakte hebben de producten meer dan genoeg ruimte om te stralen.

Dankzij een slimme indeling worden de nieuwe collectie vinyltegels op een praktische en stijlvolle manier in de kijker geplaatst. Daarnaast is er ook een bar voorzien en enkele gesprekszones om mensen te ontvangen.

Samen met OneFlor tellen we af naar een succesvolle beurs!

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.