Industriële beursstand met warme look

Van Der Spek verkoopt en verhuurt machines voor de bouwnijverheid, wegenbouw, recyclage en openbare werken. Tweejaarlijks nemen ze deel aan MATEXPO, een internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Voor MATEXPO 2019 ontwikkelde Aktual voor hen een warme beursstand die haar doel niet miste.

Klant

Van Der Spek

Oppervlakte

300m²

Sector

Bouw

Beursstand_matexpo_02
Beursstand_Matexpo_01
Beursstand Matexpo_04
Beursstand_matexpo_03

De standlocatie op MATEXPO was een grote tent op het buitengedeelte van de beurs. Houten paletten vormden het centrale verhaal op deze beursstand. Ze werden gebruikt als scheidingswanden en voor de bekleding van de bar. Ze zorgden voor een unieke en industriële look.

De bar werd dé eyecatcher van de ruimte. Deze werd opgesteld voor een gigantische branding wall die van ver de aandacht trok. Groene accenten zoals planten en kunstgras zorgden voor een gezellige en warme sfeer.

Dankzij het trendy lounge meubilair kreeg het interieur bovendien een stijlvolle toets. En om het voor de bezoekers extra gezellig te maken, plaatsten we op het terras parasols en infraroodverwarming.

 

We ontwikkelden een warm totaalconcept van binnen tot buiten!
─  Bert Melkebeke, Project Manager bij Aktual

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.