Klant

Van Der Spek

Locatie

MATEXPO, Kortrijk Xpo

Oppervlakte

300m²

Sector

Bouw

20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_028

Gezellige beursstand voor liefhebbers van bouwmachines

Klanten moet je in de watten leggen. En bij Van Der Spek weten ze hoe dat moet! We bouwden voor hen op de jaarlijkse bouwmaterialenbeurs MATEXPO een groot terrasconcept waarin de warme sfeer van 'natuur' en 'recycling' mooi blendt met het industriële aspect. Voeg hier de vriendelijkheid van de professionele standbemanning aan toe en je krijgt een beursstand die zijn doel niet mist!

20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_028
20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_015
20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_037
20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_019
20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_052
20210910_Aktual – Van Der Spek_WEB_┬®Jeroen Willems_066

Gezelligheid troef

Op MATEXPO ontvangt Van Der Spek klanten uit binnen- en buitenland. De doelgroep bestaat uit aankopers en managers van bouwbedrijven en ook de bedieners van bouwmachines. Het is een belangrijke beurs voor het bedrijf. Hun aanbod bestaat uit bouwkranen, breek- en zeefinstallaties, betoncentrales en betonpompen en machines voor de wegenbouw zoals asfaltmachines en walsen.

Vlak aan het terras van de beurstand staan meerdere machines opgesteld. Het aanbod kunnen tonen, in een gezellige sfeer nieuwe contacten leggen, het contact met bestaande klanten versterken, samen een drankje nuttigen, offerteaanvragen registreren en deals sluiten,… Dat is waar MATEXPO voor hen om draait.

Industrieel met groene accenten

Bert Melkebeke, project manager sales bij Aktual: ‘Van Der Spek vroeg ons om een concept te ontwikkelen dat duurzaamheid uitstraalt en de promotie van hun recyclinginstallaties ondersteunt. Met houten paletten en groene accenten zoals planten en kunstgras creëerde onze designstudio een warme sfeer die perfect bij die doelstellingen aansluit.’

Houten paletten worden hier als scheidingswanden en als wandbekleding gebruikt. Deze zorgen voor een unieke en industriële look. De groene accenten maken het geheel af en zorgen voor een ongedwongen aantrekkingskracht.

Trendy loungesfeer

Dé eyecatcher van de beursstand is ongetwijfeld de bar met gigantische branding wall die al van ver de aandacht trekt. Het lounge meubilair oogt aantrekkelijk en geeft de stand een trendy toets. Op het terras zorgen parasols en infraroodverwaming voor extra gezelligheid. De crew zorgt voor een bediening met de glimlach en maakt de beleving compleet.

Positieve reacties

Marcia Provost, Management Assistant bij Van Der Spek: ‘Het is de tweede keer dat we met dit concept op Matexpo staan en we krijgen opnieuw veel positieve reacties. Soms loopt er al eens een voorbijganger binnen op de stand omdat hij denkt dat dit een cateringgedeelte van MATEXPO zelf is. En er zijn ook al verschillende andere standhouders komen informeren naar de naam van onze standenbouwer. Het is dus duidelijk dat we opvallen en dat de beursstand indruk maakt.’

Op Aktual kan je vertrouwen: een knap design en een uitvoering die van A tot Z voor jou geregeld wordt. We zijn al jaren tevreden klant.
─  Marcia Provost, Management Assistant bij Van Der Spek

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.