Klant

Jan De Nul Group

Locatie

Kopenhagen-Londen-Parijs

Oppervlakte

150m²

Sector

Hernieuwbare energie

Beursstand_jan_de_nul_group

Rondreizende modulaire stand voor Jan De Nul Group

De offshore energiemarkt zit in volle evolutie! Jan De Nul Group is een bekende speler in deze markt. Wij ontwikkelden voor hen een gloednieuw, duurzaam stand concept. Deze stand verscheen in de lente van 2023 op drie verschillende beurzen. Dezelfde stand, hetzelfde verhaal maar dan telkens in een ander formaat.

Beursstand_jan_de_nul_group
WhatsApp Image 2023-06-19 at 17.22.28 (3)-bewerkt
WhatsApp-Image-2023-06-13-at-19.04
WhatsApp-Image-2023-06-15-at-14.39

Met deze modulaire stand reisden we voor Jan De Nul Group Europa rond. De aftrap werd gegeven op vakbeurs WindEurope in Kopenhagen om vervolgens door te reizen naar Global Offshore Wind 2023 in Londen en te eindigen in Seanergy in Parijs. De grensverleggende installatieschepen Voltaire, Les Alizés en Willem de Vlamingh waarmee Jan De Nul Group offshore windparken bouwt, staan volledig centraal in dit concept.

De stand is een uitblinker dankzij het stijlvol, modulair design, de grote visuals waarmee de projecten mooi in the picture worden gezet en het maximaal gebruik van touchscreens, waardoor het printwerk voor de beurs overigens tot een minimum kon worden herleid.

Ontdek onze brochure over standenbouw

Ga je deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standenbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.