Klant

Vanhoutte Carpets

Locatie

Waregem

Sector

Textielsector

20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_WEB_©Jeroen Willems_064

Oogstrelend bedrijfsinterieur met warme vibe

Vanhoutte Carpets liet recent haar casco bedrijfsgebouw door ons inrichten en het resultaat is, al zeggen we het zelf, magnifiek! Zoals beoogd werd het een oogstrelend en inspirerend interieur waar zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen.

20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_WEB_©Jeroen Willems_032
20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_WEB_©Jeroen Willems_066
20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_WEB_©Jeroen Willems_064
20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_WEB_©Jeroen Willems_067
20230322_Aktual_Vanhoutte Carpets_WEB_©Jeroen Willems_037

Warme vibe

Vanhoutte Carpets is een op en top Belgische tapijtenproducent.  In hun nieuwe bedrijfsgebouw ontvangen ze internationale klanten en laten hen daar kennis maken met hun producten en innovaties. Het bedrijf heeft meerdere lijnen en talrijke tapijten in het aanbod. Aanpalend aan de klassevolle ontvangstruimte bevinden zich twee productdemoruimtes waar de producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

Sfeervolle merkbeleving

Gastvrijheid staat hier centraal. Onze designstudio koos voor zachte stoffen, comfortabel meubilair en sfeervolle verlichting voor een warme huiselijke sfeer. Visuele elementen in het interieur geven de corporate story van het familiebedrijf mee. Logo en inspirerende slogans keren terug doorheen het hele gebouw. Photowalls met authentieke foto’s en productintegraties in het interieur maken het verhaal compleet. Je voelt als het ware de liefde voor de tapijten en de business.

Klassevolle werkplek

Het kantoorgedeelte is een comfortabele werkplek waar werknemers focus vinden en voldoet ook aan alle andere verwachtingen van een modern kantoor: een klassevol karakter, rustgevende kleuren, veel visueel groen, hoogwaardige materialen, trendy toiletruimte en stijlvolle keuken met geïntegreerde coffee corner. Topwerkplek!

 

Ontdek onze interieurbrochure

Wil je een sterk concept voor je interieur en zoek je een ervaren interieurbouwer? We hebben ons verhaal voor je samengevat in een handige brochure, met extra inspiratie én prijsinformatie.