#Staysafe

Boost je merkbeleving met deze vier COVID 19-preventiematerialen

2020 was een jaar zoals we er nog nooit een hebben beleefd. Aan zowat elke ingang van winkels, bedrijven en publieke gebouwen zagen we desinfecterende handgels verschijnen. Mondmaskers werden hét nieuwe fashion item. En spatschermen op winkeltoonbanken zijn intussen de normaalste zaak van de wereld. Verbazingwekkend snel wenden we aan dit nieuwe normaal.

Als bedrijf kan je het verschil maken door te (blijven) investeren in professionele COVID 19-preventiematerialen. In dit artikel lijsten we enkele nuttige producten op waarmee je zeker een sterke indruk zal nalaten bij klanten, relaties en medewerkers. De beleving rond je merk wordt er ongetwijfeld mee versterkt.

1. Desinfectiezuilen: here to stay!

Het klassieke zeeppompje aan de ingang is stilaan uit den boze. Jouw bezoekers worden het liefst verwelkomd met een professionele automatische dispenser. Kies voor een desinfectiezuil met eigen logo en passende boodschap. Onmisbaar voor een positieve merkbeleving!

2. Mondmaskers: hét nieuwe fashion item!

“Heb ik mijn mondmaskertje wel mee?” Het is wellicht één van de meest gebruikte zinnetjes in 2020. Trakteer je verkopers, klanten, medewerkers en relaties op een gepersonaliseerd mondmasker. Brand visibility verzekerd!

3. Spatschermen: stijlvolle bescherming.

Spatschermen zijn de beste bescherming voor je medewerkers én je bezoekers. Ze verkleinen de kans op besmetting aanzienlijk. Spatschermen zijn beschikbaar in plexiglas of in veiligheidsglas. De kleur van de voetjes kan je aanpassen naar wens.

4. Vloerstickers: signalisatie in jouw huisstijl.

Help Corona de wereld uit met professionele signalisatie! Breng duidelijke corona-signalisatie aan zoals wegwijzers en pijlen die de circulatie in je ruimte tonen. Dat wordt zeker geapprecieerd door jouw bezoekers. Ook de belangrijkste corona-maatregelen in je winkel geef je best op een duidelijke manier weer. Zoek je een stijlvolle oplossing hiervoor? Overweeg dan om professionele muur- en vloerstickers te laten bedrukken, volledig gepersonaliseerd volgens je huisstijl en logo.

Op zoek naar COVID 19 -preventiematerialen?

Ontvang gratis een offerte!

  • Nu besteld = binnen 14 dagen geleverd!
  • Creatief ontwerp volgens jouw huisstijl.